Penne alla vodka. Пікантна паста з горілкою від Ектора Хіменеса-Браво
Кулінарний експерт і беззмінний суддя МастерШеф поділився незвичайним рецептом пасти з додаванням горілки.
Ектор Хіменес-Браво стверджує, що переживати з приводу алкоголю не варто, адже він випарується, віддавши свій смак іншим інгредієнтам. Але процес приготування буде веселішим: «Ця паста стане вашою улюбленою швидкою пастою!», — пообіцяв кулінар.
Рецепт пасти з горілкою
Інгредієнти:
- 50 г бекону
- 50 г зеленого горошку
- 100 г горілки
- 120 г перебитих помідорів пелаті
- 50 г вершків 30%
- базилік
- паста
Приготування:
Зваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці.
Обсмажте бекон, додайте до нього горошок, а через 2−3 хвилини — горілку.
Окремо змішайте перебиті помідори з вершками, додайте трохи води і заправте пасту цим соусом.
При подачі додайте бекон з горошком і прикрасьте листочками базиліку.
Смачного!