Penne alla vodka. Пікантна паста з горілкою від Ектора Хіменеса-Браво

1 липня 2021, 03:16

Кулінарний експерт і беззмінний суддя МастерШеф поділився незвичайним рецептом пасти з додаванням горілки.

Ектор Хіменес-Браво стверджує, що переживати з приводу алкоголю не варто, адже він випарується, віддавши свій смак іншим інгредієнтам. Але процес приготування буде веселішим: «Ця паста стане вашою улюбленою швидкою пастою!», — пообіцяв кулінар.

Відео дня

Рецепт пасти з горілкою

Інгредієнти:

  • 50 г бекону
  • 50 г зеленого горошку
  • 100 г горілки
  • 120 г перебитих помідорів пелаті
  • 50 г вершків 30%
  • базилік
  • паста

Приготування:

Зваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці.

Обсмажте бекон, додайте до нього горошок, а через 2−3 хвилини — горілку.

Окремо змішайте перебиті помідори з вершками, додайте трохи води і заправте пасту цим соусом.

При подачі додайте бекон з горошком і прикрасьте листочками базиліку.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X