Сильні відчуття. Рецепт Фетучіне Альфредо з пармезаном

24 березня 2020, 03:20
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Рецепт чи не найпопулярнішої пасти в Америці - Фетучіне Альфредо від італійського шеф-кухаря Марко Черветті.

Сільпо
Фото: Сільпо

Це дуже проста паста — як всі геніальні страви. Головні герої - масло, чорний перець, парміджано. І одного, і другого, і третього треба дуже багато — за вагою парміджано, наприклад, має бути чи не стільки ж, скільки сирої пасти. Пропонуємо приготувати справжню Фетучіне за рецептом італійця Марко Черветті. Простий, але неймовірно смачну вечерю буде забезпечений. Марко провів багато років у Китаї, Україні, Росії, вивчаючи місцеву кухню і вина. Зараз він є бренд-шефом ресторанних проектів мережі Сільпо. У 2019 Черветті став шеф-кухарем року за версією гіда Flos Olei, а ресторани Positano і Le Grill стали ресторанами року.

Відео дня

Як приготувати Фетучіне Альфредо за рецептом Марко Черветті?

Інгредієнти:

  • Паста Фетучіне — 400 г
  • Тертий парміджано — 300 г
  • Вершкове масло — 200 г
  • Сіль, перець — за смаком

Розтопіть в сковороді вершкове масло на невеликому вогні - масло повинно танути дуже повільно. Розтане — добре поперчіть.

Доведіть воду у великій каструлі до кипіння, посоліть, киньте Фетучіне. Помішайте.

Киньте Фетучіне до розтопленого масла, коли вони будуть al dente. Струсіть сковороду — перемішайте. Киньте парміджано. Якщо паста виходить занадто сухою — додайте води з каструлі, де варилися ваші Фетучіне. Нам потрібна кремова консистенція.

Подавайте Фетучіне Альфредо — прикрасьте блюдо тертим парміджано і відмінно поперчіть.

Паста Фетучіне Альфредо: рецепт

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X