Святковий кекс. Рецепт великодньої паски без дріжджів від Ольги Сумської

22 квітня 2021, 22:47

Зазвичай паски готують з дріжджами, але дехто шукає спосіб приготування без них. Ольга Сумська показала рецепт, завдяки якому випічка пухка і смачна без дріжджів.

Актриса та телеведуча Ольга Сумська розповіла, як приготувати смачні паски без використання дріжджів. Тісто дуже легке у приготуванні і ведуча радить додати його до звичних пасок з сиру. Вона вважає, що насмак бездріжджові паски нагадують кекс, але пишний і святковий.

Відео дня

Рецепт бездріжджової паски

Інгредієнти:

  • Яйця — 5 шт.
  • Цукор — 200 г
  • Молоко — 180 г
  • Вершкове масло — 230 г
  • Борошно — 440 г
  • Розпушувач — 12 г
  • Цедра одного лимона
  • Цукати — за смаком
  • Глазур

Приготування:

  1. Збивати міксером яйця з цукром до піни три-чотири хвилини, додати тепле молоко, м’яке вершкове масло, продовжити збивати на низьких обертах.

  2. Змішати борошно з розпушувачем і додати до збитих яєць частинами, повільно збиваючи міксером.

  3. Додати до тіста цедру одного лимона, цукати і акуратно змішати.

  4. Перекласти тісто у паперові або звичайні форми, заповнивши їх трохи більше, ніж до половини (металеві треба змастити маслом) і випікати 40−45 хвилин за температури 180 °C.

  5. Прикрасити глазур’ю і сухофруктами за смаком.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X