Нашвидкуруч. Рецепт рубаного паштету з курячої печінки

26 січня, 05:05
Обсмажувати печінку потрібно так, щоб шматочки не торкалися один одного, щоб вони не почали варитися (Фото:rus7 / depositphotos.com)

Обсмажувати печінку потрібно так, щоб шматочки не торкалися один одного, щоб вони не почали варитися (Фото:rus7 / depositphotos.com)

Шеф-кухар та експерт реаліті На ножах на Новому каналі Алекс Якутов розповів, як приготувати паштет із курячої печінки та сердець.

Домашній паштет — одна з найкращих поживних закусок. Найчастіше його консистенція однорідна за рахунок перетертого м’яса та субпродуктів. Але для різноманітності паштет можна готувати і рубаним. За смаком він не уступає традиційному.

Відео дня

Рецепт курячого паштету

Інгредієнти:

  • Куряча печінка — 150 г
  • Курячі серця — 150 г
  • Кріп — 5 г
  • Петрушка — 5 г
  • Мед — 1 ч.л.
  • Трюфельна олія — 1 ч.л.
  • Вершкове масло — 50 г

Приготування:

1. Курячу печінку та серця добре промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками.

2. Ставимо сковороду на вогонь і нагріваємо її. Обсмажуємо на вершковому маслі печінку так, щоб шматочки не торкалися один одного. Інакше печінка не обсмажуватиметься, а приварюватиметься.

3. Окремо обсмажуємо на вершковому маслі серця до готовності.

4. Дрібно нарізаємо петрушку та кріп.

5. Печінку та серця дрібно рубаємо ножем. Додаємо петрушку та кріп. Добре перемішуємо. Солимо, перчимо на смак.

6. Додаємо для аромату трюфельну олію та мед.

Подавайте паштет теплим із хлібом. Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X