З улюбленими спеціями. Рецепт запеченої редиски
Якщо вам вже трохи набридли салати з редиски, приготуйте цей коренеплід незвичайним способом у духовці.
Хоча більшість людей не наважуються запікати редиску, експеримент себе повністю виправдовує. Адже після випікання вона втрачає свою гіркоту, стає ніжною на смак і відмінно поєднується з іншими овочами.
Рецепт редиски в духовці ⠀
Інгредієнти:
- 2 пучка редиски, розрізаних навпіл
- 2 ст. л. оливкової олії
- Сік з половини лимона
- Чебрець або інші спеції (наприклад, паприка)
- Сіль і перець за смаком
Приготування: ⠀
Розігрійте духовку до 180 °C.
Промийте редиску і розріжте її навпіл. За бажанням можете додати й інші овочі, наприклад, батат.
Викладіть овочі в миску, додайте всі інгредієнти для заправки і добре перемішайте.
Викладіть редис на деко і запікайте 20−25 хвилин.
Смачного!