З улюбленими спеціями. Рецепт запеченої редиски

3 червня 2021, 05:55

Якщо вам вже трохи набридли салати з редиски, приготуйте цей коренеплід незвичайним способом у духовці.

Хоча більшість людей не наважуються запікати редиску, експеримент себе повністю виправдовує. Адже після випікання вона втрачає свою гіркоту, стає ніжною на смак і відмінно поєднується з іншими овочами.

Відео дня

Рецепт редиски в духовці ⠀

Інгредієнти:

  • 2 пучка редиски, розрізаних навпіл
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сік з половини лимона
  • Чебрець або інші спеції (наприклад, паприка)
  • Сіль і перець за смаком

Приготування: ⠀

Розігрійте духовку до 180 °C.

Промийте редиску і розріжте її навпіл. За бажанням можете додати й інші овочі, наприклад, батат.

Викладіть овочі в миску, додайте всі інгредієнти для заправки і добре перемішайте.

Викладіть редис на деко і запікайте 20−25 хвилин.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X