На овочевому бульйоні. Рецепт крем-супу зі шпинату

30 січня, 22:05
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке
Подавати суп можна із сухариками чи м’ясом (Фото:farhad ibrahimzade / unsplash)

Подавати суп можна із сухариками чи м’ясом (Фото:farhad ibrahimzade / unsplash)

Замінивши звичайні вершки на рослинні, суп можна зробити навіть веганським.

Теплий суп - ідеальна їжа в холодну пору року, він насичує та зігріває. Окрім того, крем-суп зі шпинату ще й дуже корисний. Рецептом супу поділився Алекс Якутов, шеф-кухар та експерт реаліті На ножах на Новому каналі.

Відео дня

Подавати суп можна з сухариками чи шматочками запеченого м'яса. Також, замінивши звичайні вершки та масло на рослинні, суп можна зробити веганським.

Рецепт шпинатного крем-супу

Інгредієнти:

  • Шпинат - 1 кг
  • Овочевий бульйон - 300-400 г
  • Біле вино сухе - 100 мл
  • Вершкове масло - 50 г
  • Олія - 50 г
  • Вершки - 200 г
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Зелена цибуля - 15 г
  • Сіль, перець - за смаком
  • Мускатний горіх - за смаком

Приготування:

Шпинат розморозьте і добре відіжміть від зайвої вологи.

У сотейник відправте масло та олію. У нагріте масло киньте нарізаний часник і білу частину зеленої цибулі. Обсмажте все разом.

Шпинат теж відправте в сотейник, щоб він увібрав часниковий аромат. Прогрійте все разом. Додайте сіль, чорний перець і мускатний горіх.

Налийте до шпинату сухе біле вино. Випаруйте його на середньому вогні. Після цього залийте все овочевим бульйоном, доведіть до кипіння і варіть разом 5 хвилин. Тепер додайте вершки.

Перелийте суп у кухонний комбайн та збийте до однорідності. Доведіть до смаку сіллю.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X