Корисний і швидкий сніданок. Як приготувати повітряний скрамбл зі шпинатом

15 червня 2020, 03:03

Рецепт повітряного скрамбла зі свіжим або замороженим шпинатом на сніданок від Євгена Клопотенка.

https://klopotenko.com/
Фото: https://klopotenko.com/

Один із найпростіших, швидких і корисних сніданків — скрамбл зі шпинатом. Кулінарний експерт і співвласник ресторану 100 років тому вперед Євген Клопотенко впевнений, що приготування займе не більше 5 хвилин і ви точно закохаєтесь в цей ніжний повітряний скрамбл із зеленню. Автор онлайн-курсу з кулінарії Мислити як кухар Клопотенко любить прості рецепти і є реформатором шкільного харчування. Клопотенко отримав грант на укладання збірника рецептів для харчування в школах. Пропонуємо приготувати сніданок по його рецепту, щоб переконатися, що готувати — це просто!

Відео дня

Як приготувати скрамбл зі шпинатом?

Складові:

  • Яйця — 3 шт.
  • Вершкове масло — 30 г
  • Шпинат (заморозка або свіжий) — 50−75 г
  • Олія — 2 ст. л.
  • Часник — 1 зубчик
  • Сіль і перець — за смаком

Розігрійте сковороду з олією і припустіть шпинат до м’якості протягом 1−2 хвилин. Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, то попередньо його необхідно розморозити і віджати зайву рідину.

Часник дрібно порубіть і додайте до шпинату, він додасть страві приємний аромат. Готуйте ще буквально 1 хвилину.

Яйця розбийте в миску, посоліть і поперчіть за смаком. Розігрійте іншу сковороду і розтопіть на ній вершкове масло.

Зменшіть вогонь і вилийте яєчну масу. При постійному помішуванні лопаткою готуйте скрамбл протягом 1 хвилини. Він повинен бути ніжної і кремової структури. Додайте шпинат до скрамблу. Сніданок готовий!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X