З молодої капусти. Рецепт овочевих оладок від Тоні Ноябрьової

14 травня 2020, 04:10

Хрусткі оладки з молодої капусти за рецептом українського режисера і foodie Тоні Ноябрьової.

На карантині чимало українських і закордонних шеф-кухарів, рестораторів, артистів і блогерів почали ділиться рецептами простих або навпаки екстравагантних страв. НВ Style регулярно публікує найцікавіші рецепти від кулінарних маестро. Цього разу пропонуємо приготувати сезонну бюджетну страву - оладки з молодої капусти зі сметаною від українського режисера і foodie Тоні Ноябрьової. У соцмережах Ноябрьової рецепт оладок викликав справжній фурор серед любителів смачної і простої їжі.

Відео дня

Як приготувати оладки з капусти?

Складові:

  • молода капуста
  • кріп
  • петрушка
  • кінза
  • зелена цибуля
  • молодий часник
  • тархун
  • яйце - 2 шт.
  • борошно - 2 ст. л.
  • сіль, перець
  • олія
  • сметана

Нарізаємо дрібно молоду капусту. Додаємо зелень: кріп, петрушка, кінза, зелена цибуля, молодий часник, тархун. Можна брати будь-яку зелень, яку любите. Солимо і перчимо, додаємо яйця і борошно. Добре перемішуємо всі інгредієнти і даємо постояти 15 хв. Знову перемішуємо і смажимо на олії або топленому маслі, на середньому вогні. Подаємо гарячі, хрусткі оладки з холодною сметаною. Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X