Підсмажені на сковороді. Рецепт лінивих гарбузових пиріжків
Ділимося рецептом простого десерту із зіркою жовтневого сезону — гарбузом.
Часто готувати пиріжки не хочеться просто тому, що потрібно морочитися з дріжджовим тістом і духовкою. Однак за цим рецептом ви отримаєте щось середнє між пишними пиріжками і ніжними оладками, при цьому не напружуючись.
Рецепт гарбузового оладок
Інгредієнти:
- 300 г гарбуза
- 1 яйце
- 2 ст. борошна
- 2 ст.л. рослинної олії
- 1 ч.л. розпушувача
- 1 ч.л. цукру
- дрібка солі
Приготування:
Очистіть гарбуз, перебийте його в пюре. Додайте яйце, цукор, сіль і розпушувач. Добре перемішайте. Всипте борошно і знову перемішайте.
Додайте рослинну олію та поставте сковорідку розігріватися.
Викладіть тісто на сковорідку й обсмажуйте до готовності на невеликому вогні з двох боків.
Подавайте гарячими зі сметаною чи улюбленим джемом.
Смачного!