Мінімум тіста. Рецепт оладок із бананом і шоколадом

Перед подачею можна полити оладки шоколадом або притрусити цукровою пудрою (Фото:instagram.com/chic_chic_chocolat)
Публікуємо рецепт, яким у своєму Instagram поділилася фуд-блогерка Ольга Головіна.
Якщо ви любите банани чи оладки на сніданок, цей рецепт стане втіленням ваших мрій. Адже ці оладки містять мінімум борошна, мають за основний смак банан, а родзинкою рецепту стає шокалад в начинці.
Рецепт оладок з бананом і шоколадом
Інгредієнти:
- банани — 3 шт.
- шоколад — 80 г
- борошно — 1 склянка
- молоко — 200 мл
- цукор — 2 ст.л.
- яйце — 1 шт.
- сіль — дрібка
- сода — 2/3 ч.л.
Приготування:
1. Збийте яйця з цукром, додайте сіль і молоко. Гарно перемішайте, просійте в суміш борошно і соду та замісіть густе тісто.
2. Наріжте банани товстими кружечками і в кожному шматочку зробіть отвір за допомогою соломинки.
3. Розтопіть шоколад і залийте його в отвори бананів зручним для вас способом.
4. Кожен шматочок банана занурте в тісто й обсмажте на сковорідці з додаванням або без олії. Щоб оладки були готовими, смажте їх з двох боків по 1,5−2 хвилини під кришкою на маленькому вогні.
Подавайте теплими, за бажанням притрусивши пудрою чи поливши шоколадом.
Смачного!