Мінімум тіста. Рецепт оладок із бананом і шоколадом

20 січня, 04:45
Перед подачею можна полити оладки шоколадом або притрусити цукровою пудрою (Фото:instagram.com/chic_chic_chocolat)

Перед подачею можна полити оладки шоколадом або притрусити цукровою пудрою (Фото:instagram.com/chic_chic_chocolat)

Публікуємо рецепт, яким у своєму Instagram поділилася фуд-блогерка Ольга Головіна.

Якщо ви любите банани чи оладки на сніданок, цей рецепт стане втіленням ваших мрій. Адже ці оладки містять мінімум борошна, мають за основний смак банан, а родзинкою рецепту стає шокалад в начинці.

Відео дня

Рецепт оладок з бананом і шоколадом

Інгредієнти:

  • банани — 3 шт.
  • шоколад — 80 г
  • борошно — 1 склянка
  • молоко — 200 мл
  • цукор — 2 ст.л.
  • яйце — 1 шт.
  • сіль — дрібка
  • сода — 2/3 ч.л.

Приготування:

1. Збийте яйця з цукром, додайте сіль і молоко. Гарно перемішайте, просійте в суміш борошно і соду та замісіть густе тісто.

2. Наріжте банани товстими кружечками і в кожному шматочку зробіть отвір за допомогою соломинки.

3. Розтопіть шоколад і залийте його в отвори бананів зручним для вас способом.

4. Кожен шматочок банана занурте в тісто й обсмажте на сковорідці з додаванням або без олії. Щоб оладки були готовими, смажте їх з двох боків по 1,5−2 хвилини під кришкою на маленькому вогні.

Подавайте теплими, за бажанням притрусивши пудрою чи поливши шоколадом.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X