Генії смаку. Топ-7 найкращих шеф-кухарів світу, чиї ресторани мають найбільше зірок Michelin

П’ятеро з семи кухарів, чиї ресторани зібрали найбільше зірок Червоного гіда Michelin — французи (Фото:REUTERS / Charles Platiau)
НВ представляє сімку найкращих шеф-кухарів світу, які зібрали у своїх ресторанах найбільшу кількість зірок Червоного гіда Michelin. До речі, п’ятеро з них — французи.
Жоель Робюшон
Кількість зірок: 32
Країна: Франція
Ресторани: світова мережа L’Atelier de Joël Robuchon

Історія міжнародної кулінарії не знає більш титулованого шефа, аніж Жоель Робюшон. І хоча метр пішов із життя чотири роки тому, на його рахунку все ще найбільша у світі колекція мішленівських зірок, звання шеф-кухаря століття та добре налагоджена мережа іменних ресторанів, що досі готують за його вказівками.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life