Декадентський десерт. Американський ресторан створив морозиво зі смаком стейка і бурбона
Американська мережа ресторанів Longhorn Steakhouse представила новий декадентський десерт для любителів нестандартних смакових поєднань.
Кондитери популярної мережі ресторанів вирішили перевершити очікування своїх гостей і створити морозиво, яке об'єднає в собі солодкий вершковий смак, димчасті ноти стейка і яскраво-виражений смак бурбона, пише Maxim.
За даними Longhorn Steakhouse, на створення морозива з незвичайним смаком їх надихнули десерти зі смаком каррі, м'яти і бекону.
Морозиво зі смаком стейка і бурбона з'явиться в сезонному меню мережі ресторанів.
Слідкуйте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE в Facebook
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.