Українці розповіли, пломбір якого виробника — найсмачніший

Рудь
Щоб дізнатися про смаки та вподобання українських споживачів, фахівці Центру соціальних та маркетингових досліджень SOCIS провели опитування.
Участь у дослідженні взяли 1200 респондентів. Результати опитування репрезентативні на рівні країни за всіма показниками: вік, стать, тип поселення, регіони проживання. Статистична похибка становить +/− 2,9%.
Виробники, що виготовляють найсмачніший пломбір
Респондентам запропонували скласти своєрідний рейтинг виробників найсмачнішого пломбіру: назвати трьох фаворитів, що займають перше, друге й третє місця.

На думку більшості респондентів, перше місце належить виробнику «Рудь». Друге місце респонденти віддали виробнику «Бєлая Бяроза», третє — «Ласунці».
Найсмачніший пломбір
На запитання: «А який пломбір без наповнювачів, на вашу думку, є найсмачнішим?» — респонденти відповіли:

Більшість опитаних респондентів, що визначились, віддали перевагу морозиву «Ескімос» виробника «Рудь».
Опитаним також до смаку «Пломбір» виробника «Бєлая Бяроза, «Стакан Великан» та «Малюк-Ам» виробника «Ласунка», «Хрещатик» виробника «Хладопром».
Детальніше ознайомитися з результатами дослідження можна на сайті SOCIS.
Довідково. Пломбір за традиційною рецептурою й технологією виробництва має відповідати стандарту ДСТУ 4733:2007 і виготовлятися виключно з незбираного молока, молочних вершків та вершкового масла.