У печиві і з крихтами шоколаду. Рецепт домашнього ванільного морозива від Лізи Глінської

15 серпня, 20:52
Ви можете готувати морозиво в печиві або без нього (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)

Ви можете готувати морозиво в печиві або без нього (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)

Кондитерка поділилася рецептом, котрий не потребує спеціального обладнання.

Цей рецепт досить легкий, тож ви можете готувати його навіть із дітьми. Ліза Глінська також формує морозиво між двох печевин, однак ви можете зробити його без печива.

Відео дня

Рецепт морозива в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • 250 г білого шоколаду
  • 450 мл вершків (20−33%)
  • ваніль або ванільний цукор
  • 100 г молочного або чорного шоколаду
  • 500 г печива

Приготування:

1. Додаємо до вершків ванільний цукор або ваніль, прогріваємо одну хвилину. Вершки мають добре розігрітись і парувати, але не закипіти.

2. Додаємо до гарячих вершків білий шоколад, перемішуємо, щоб шоколад розчинився. Накриваємо масу плівкою у контакт і відправляємо її до холодильника на 10−12 годин.

3. Збиваємо шоколадну масу міксером або в комбайні. Додаємо попередньо зроблену крихту з молочного шоколаду, перемішуємо.

4. Формуємо морозиво: беремо форму, викладаємо в неї печиво, зверху викладаємо морозивну масу, розрівнюємо і накриваємо печивом.

5. Відправляємо до морозильної камери на 5 годин. Виймаємо, розділяємо на шматки і куштуємо.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X