Під будь-яке гуляння. Печінкові млинці з сирною начинкою

27 липня, 03:23
Печінкові млинці з сирною начинкою (Фото:Animalist / depositphotos)

Печінкові млинці з сирною начинкою (Фото:Animalist / depositphotos)

Млинці з печінки з творожною начинкою прикрасять будь-який стіл. Аромат печінки в цих рулетах не яскраво виражений, тому вони сподобаються навіть тим, хто не любить цей продукт.

Млинці на основі курячої печінки готуються протягом однієї години. Начинку можна міняти на свій смак. Всередину можна класти обсмажену моркву з цибулею, натерті крабові палички, нарізану зелень, варений подрібнений жовток і так далі. Ці ситні та калорійні млинці ідеально підійдуть під міцні спиртні напої, тому вони сподобаються всім чоловікам.

Відео дня

Інгредієнти для печінкових млинців:

  • печінка (500 г),
  • яйця (2-3 шт.),
  • цибуля (1 шт.),
  • сметана (2-3 ст. л.),
  • борошно (0,5 склянки),
  • сіль перець,
  • рослинна олія.

Інгредієнти для начинки:

  • яйця (3-4 шт.),
  • плавлений сир (3-4 шт.),
  • чорнослив (100 г),
  • часник (3 зубчики),
  • сметана чи майонез (3 ст. л.),
  • сіль перець.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю промиваємо в проточній воді, чистимо і ріжемо півкільцями. Розігріваємо сковороду і підсмажуємо на олії до м'якості. Потім перекладаємо на тарілку, щоб він остигнув.
  2. Курячу печінку ретельно промиваємо у проточній воді, очищаємо від жовчних проток та плівок. Пропускаємо через м'ясорубку разом із цибулею. Додаємо борошно, яйця, сметану, сіль та перець, добре вимішуємо.
  3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або олією. Наливаємо трохи печінкового тіста і рівномірно розподіляємо по всій поверхні сковороди, щоб млинець вийшов тонким.
  4. Чекаємо, поки він схопиться і підрум'яниться, потім перевертаємо його на інший бік. Смажимо ще 1-2 хвилини та знімаємо зі сковороди, перекладаємо на тарілку. Виконуємо те саме з рештою тіста.
  5. Для начинки необхідно відварити круто яйця - 10 хвилин після закипання. Потім заливаємо їх холодною водою і чекаємо, поки вони охолонуть.
  6. На тертці потріть яйця разом із плавленим сиром. За бажанням можна додати також часник (його пропускаємо через прес або на тертці). Чорнослив дрібно нарізаємо ножем.
  7. Ретельно перемішуємо натерті яйця, плавлений сир, чорнослив, сметану чи майонез.
  8. Змащуємо кожен печінковий млинець отриманою сумішшю та загортаємо в рулет.
  9. Відправляємо на 20-30 хвилин у холодильник, потім розрізаємо та подаємо на стіл.
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо НВ
X