Медик назвав страви японської кухні, від яких варто відмовитися під час дієти
За словами експерта, незважаючи на те, що японська кухня вважається низькокалорійною, насправді вона пропонує безліч страв, які слід уникати, пише Shape. Наприклад, бажано відмовитися від морепродуктів у темпурі, локшини, а також смаженого рису. Крім того, не слід замовляти роли, до складу яких входить майонез або вершковий сир.
Натомість, дієтолог пропонує звернути увагу на наступні поради:
1. Кращим вибором для тих, хто на дієті, стануть сирі страви, або приготовані на пару чи грилі. Наприклад, можна замовити сашимі, які будуть не тільки дієтичними, але й дуже корисними, бо містять безліч мікроелементів.
2. Гарним вибором стануть вегетаріанські роли. Їх готують з рису, огірків або авокадо, тому вони корисні і низькокалорійні. Крім того, морська капуста, в якій міститься безліч мінералів, стане гарним доповненням.
3. Якщо відчувається сильний голод, перш ніж замовляти кілька страв рекомендується почати трапезу з місо-супу. Він містить менше 100 калорій, а також дуже ситний, тому, напевно, відпаде потреба у додатковому замовленні.
4. Дієтолог радить не відмовлятися від васабі. У ньому міститься багато антиоксидантів, які уповільнюють старіння, стимулюють імунну систему, а також він є низькокалорійним.
5. Щоб під час дієти організм отримував корисні мікроелементи, дієтолог рекомендує вживати разом з ролами імбир. Він містить багато калію, магнію, заліза та інших елементів.
Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті