Улюблена консервація мами. Рецепт маринованих огірків у гірчиці

1 серпня, 21:30
Перед тим, як закочувати банки, дайте огіркам настоятися в маринаді близько 3 годин (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Перед тим, як закочувати банки, дайте огіркам настоятися в маринаді близько 3 годин (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Автор кулінарного блогу My HappyFood Едуард Насиров поділився перевіреним роками рецептом.

Завдяки гірчиці ці мариновані огірки мають пікантний відтінок, котрий смакує навіть найбільш вимогливим гурманам. Едуард Насиров зізнався, що ці огірки завоювали першість серед іншої консервації у рейтингу його мами. Публікуємо його перевірений роками рецепт.

Відео дня

Рецепт маринованих огірків у гірчиці

Інгредієнти на 6 банок 0,5 л:

  • 4 кг огірків
  • 1 склянка олії
  • 1 склянка оцту 9%
  • 1 склянка цукру
  • 100 г солі
  • 2 ст.л. подрібненого часнику
  • 2 ч.л. меленого чорного перцю
  • 2 ст.л. гірчичного порошку

Приготування:

1. Перемішайте всі інгредієнти для маринаду. Вимийте огірки та розріжте кожен на 4 частини.

2. Залийте огірки маринадом і залиште на 3 години, періодично помішуючи.

3. Щільно викладіть огірки у стерилізовані банки, залийте їх маринадом. Простерилізуйте банки впродовж 15 хвилин та закатайте їх.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X