Корисні цукерки. Рецепт морквяних марципанів без цукру

27 січня 2021, 05:10

Тренер Марина Боржемська поділилася рецептом здорових цукерок без цукру, які можна їсти та не товстішати.

Перша проблема людей, які починають стежити за своїм харчуванням — бажання з'їсти щось солодке та традиційна заборона на цукор. Але зараз є безліч рецептів корисних десертів, які не поступаються цукровим солодощам за смаком, але при цьому є ще й корисними для нашого здоров’я. Тренер Марина Боржемська розповіла, як приготувати такий здоровий десерт — морквяні марципани.

Відео дня

Рецепт марципанів

Інгредієнти:

  • Морквина — 3 шт
  • Волоські горіхи — 100г
  • Родзинки — 2 ст.л
  • Тахіні або горіхова паста (Можна зробити самому. Опис нижче) — 2−3 ст.л
  • Кориця — 0.5 ч.л
  • Кокосова стружка — 3 ч.л
  • Какао — 3 ч.л

Приготування:

Якщо у вас немає горіхової пасти або тахіні, приготуйте її. Замочіть на 6−8 годин будь-які улюблені горіхи, а потім перебийте їх в блендері з водою в розрахунку на 100 г горіхів — 50 мл води. У результаті ви повинні отримати пастоподібну суміш.

Щоб приготувати марципани, дрібно натріть моркву, наріжте горіхи і смешайте.Добавьте родзинки, корицю і горіхову пасту. Добре перемішайте всі інгредієнти, додайте кокосову стружку і знову перемішайте. Це буде базова суміш для цукерок.

Далі ви можете комбінувати марципани з какао, кероба, родзинками, корицею чи будь-якими іншими начинками, створюючи різні смаки.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X