Fiorella. Рецепт італійського манника з сиром

9 вересня, 00:20
Ви можете прикрасити манник цукровою пудрою або посипанням (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Ви можете прикрасити манник цукровою пудрою або посипанням (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Едуард Насиров у своєму блозі My Happy Food поділився рецептом простого і швидкого десерту до чаю.

«Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом супер простого та смачного манника родом із Італії! Процес приготування максимально легкий та швидкий — все як ми любимо — змішав та відправив у духовку! Мінімум зусиль — максимум задоволення», — поділився кулінар.

Відео дня

Рецепт манника з сиром

Інгредієнти:

  • 300 г некислого сиру або рикоти
  • 4 яйця
  • 150 г цукру
  • 150 мл олії
  • 400 г манки
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • сік та цедра 1 апельсину
  • 100 г цукатів
  • 1 ч.л. ванільного екстракту
  • 2 ст.л. маку
  • 1 склянка води
  • 2/3 склянки цукру

Приготування:

1. У великій мисці змішайте яйця з цукром, додайте решту інгредієнтів крім цукатів і перемішайте. Дайте постояти 10 хвилин, додайте цукати та ще раз перемішайте.

2. Вилийте тісто у форму застелену пергаментом і відправте в розігріту до 170 °C духовку на 45−50 хвилин.

3. Тим часом змішайте в сотейнику воду з цукром, додайте за бажанням цедру апельсина, ваніль або інші прянощі. Доведіть до кипіння та варіть на середньому вогні близько 3 хвилин.

4. Готовий манник остудіть, проколіть зубочисткою і просочіть гарячим сиропом. Дайте повністю охолонути.

Подавати до чаю!

Показати ще новини
Радіо НВ
X