Залишаються зеленими. Рецепт малосольних огірків у холодному маринаді

20 червня, 03:21
Огірки можна їсти через 3−4 години після готування (Фото:Dream79 / depositphotos.com)

Огірки можна їсти через 3−4 години після готування (Фото:Dream79 / depositphotos.com)

Малосольні огірки за цим рецептом можна їсти вже через кілька годин, а вони при цьому зберігають яскравий зелений колір.

Зазвичай малосольні огірки роблять з гарячою заливкою, проте якщо робити за цим холодним рецептом, ви витратите менше часу і збережете колір овочів.

Рецепт малосольних огірків

Відео дня

Інгредієнти:

  • 4 кг огірків
  • 1 ст. олії
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. 6% оцту
  • 100 г солі
  • 2 ст. л. меленого чорного перцю
  • 2 ст. л. рубленого часнику
emanuel ekstrom / unsplash
Фото: emanuel ekstrom / unsplash

Приготування:

  • Наріжте огірки на кілька частин, якщо огірки великі - кільцями. Складіть в емальовану каструлю.
  • Змішайте всі інгредієнти для заливки в холодному вигляді. Залийте ними огірки та протягом 3−4 годин періодично помішуйте.
  • Поставте в холодильник, а перед їжею перемішуйте огірки.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X