Вісім найкращих рецептів. Як замаринувати огірки на зиму

28 липня 2021, 03:41

У сезон заготівлі овочів на зиму ділимося добіркою найкращих рецептів огірків, деякі з яких можна їсти відразу ж після приготування.

Ким би ви не працювали і який би статус не мали, коли настає сезон огірків, усі починають активну заготівлю цього овоча на зиму. Адже хто не любить цей свіжий смак у холодні пори року, коли органічний сезон огірків давно закінчився.

Відео дня

Рецепти огірків на зиму

Тетяна Литвинова пропонує готувати огірки за своїм сімейним рецептом, якому вже більше 100 років. При цьому рецепт досить простий, але ж так і має бути з класикою?

Ще один класичний рецепт маринованих огірків з гвоздикою та листям вишні й смородини можна знайти за цим посиланням.

Юлія Панкова, ведуча програми Ревізор, радить поекспериментувати і приготувати гострі мариновані огірки, які можна їсти вже через годину після приготування.

Ще один варіант гострих огірків - з перцем чилі. Цей мексиканський рецепт страви добре підійде саме для зимової заготівлі.

Григорій Герман, ведучий програми Ранок з Україною, також поділився рецептом експрес-варіанту маринованих огірків.

ananth pai / unsplash
Фото: ananth pai / unsplash

Малосольні огірки: рецепти

Кулінарний експерт Євген Клопотенко розповів, як приготувати смачні малосольні огірки за 6 годин. Окрім того, якщо ви хочете більш солоні огірки і готові чекати, ви можете просто залишити їх на довше і отримати новий смак.

Щоб огірки залишалися хрусткими, Вікторія Попін засолює їх кілька годин у газованій воді.

Якщо ж вам важливий яскравий зелений колір огірків, заливайте їх холодним маринадом, як у цьому рецепті.

Показати ще новини
Радіо NV
X