Альтернатива вишуканій вечері. Рецепт гострих макаронів із сиром від Ектора Хіменеса-Браво
Ресторатор, кулінарний експерт і суддя МастерШеф поділився зі своїми підписниками простим рецептом гострої пасти з сиром.
«Якщо у Вас немає багато часу, аби порадувати близьких вишуканою вечерею, я знаю один дуже смачний рецепт», — написав Ектор Хіменес-Браво.
Рецепт гострих макаронів з сиром
Інгредієнти:
- 1 ст.л. оливковї олії
- 40 г чорізо
- 20 г борошна
- 250 мл молока
- ½ ч.л. порошку чилі
- 100 г сиру емменталь
- 150 г курки (відвареної)
- 60 г макаронів
- 100 г сиру чеддер
Приготування
На розігріту пательню додайте оливкову олію, чорізо та обсмажте.
Додайте борошно та молоко. Перемішайте до однорідної маси, слідкуйте, щоб не залишалось грудочок. Додайте чилі, сир емменталь, відварену курку.
Макарони відваріть до стану аль денте. Додайте їх у готовий соус, трохи протушкуйте, викладіть у форму для випікання.
Додайте води, добре перемішайте, засипте чеддером. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Подавайте гарячими та прикрасьте зеленню.
Смачного!