«Як написати шедевр». Тетяна Литвинова розкрила секрети приготування курячого люля-кебаба

10 червня 2021, 03:50

Кулінарна експертка поділилася рецептом ніжного люля-кебаба з курячого фаршу.

«На Сході кажуть, що приготувати справжній люля-кебаб, це як написати шедевр. І, знаєте, вони мають рацію!», - каже Тетяна Литвинова.

Існує думка, що приготувати хороший люля-кебаб можна тільки з баранини, проте Тетяна Литвинова впевнена, що це лише стереотип. Саме тому кулінарна експертка поділилася рецептом ніжного курячого люля-кебаба.

Відео дня

Рецепт люля-кебаб з курки

Інгредієнти:

  • Курячі стегна б/к - 1 кг
  • Сало свиняче - 170 г
  • Цибуля ріпчаста - 120 г
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Спеції - 1-2 ст.л.

Приготування:

Зробіть з курячих стегон фарш і змішайте його зі свинячим салом. Додайте подрібнену цибулю і добре перемішайте. Потім додайте спеції та сіль, перемішайте і відбийте фарш.

Візьміть решітку. Наверх і під низ решітки покладіть фольгу, при цьому охопивши всю довжину решітки. Руками зробіть поглиблення для фаршу. Дерев'яною шпажкою зробіть по 3-4 отвори в кожній западині.

За допомогою кондитерського мішка, викладіть фарш довгими ковбасками уздовж западин. Вставте дерев'яні шпажки.

Випікайте по 10 хвилин з кожного боку.

Смачного!

Курячий люля-кебаб - відеорецепт

Показати ще новини
Радіо НВ
X