Ліниві-баунті. Рецепт незвичайних швидких вареників, що приємно здивують

3 березня, 21:42
Для прикраси додайте м’яту та малину (Фото:instagram.com/ganinanata17)

Для прикраси додайте м’яту та малину (Фото:instagram.com/ganinanata17)

Незвичайним рецептом у своїх соцмережах поділився шеф-кухар і фіналіст шоу МастерШеф. Професіонали 3 Микола Люлько.

Ліниві вареники не тільки чудовий сніданок для всієї сім'ї, але й хороша страва для того, щоб залучати до готування їжі дітей. Тим паче, за цим рецептом Миколи Люлька страва виходить з обожнюваним багатьма смаком баунті, котрий точно підкорить навіть найбільш перебірливих дітей.

Відео дня

Рецепт лінивих вареників зі смаком баунті

Інгредієнти:

  • Білий сир — 400 г
  • Яйця — 3 шт. (тільки жовтки)
  • Цукор — 40 г (2 ст.л.)
  • Сіль — 2 г
  • Борошно — 60 г (3 ст.л.)
  • Цедра лимону з 1 шт.
  • Вершкове масло — 40 г

Для соусу:

  • Паста баунті - 60 г (2 ст.л. з гіркою)
  • Вершки 25−30% - 400 г

Для прикраси:

  • Кокосова стружка
  • Сублімована малина
  • М’ята

Приготування:

1. Візьміть білий сир і, за необхідності, відіжміть через марлю чи рушник, щоб він був максимально сухим. Додайте жовтки, цукор, сіль, борошно та цедру лимона, гарно перемішайте до однорідності тіста.

2. Сформуйте кульки. Найзручніше буде розділити тісто на пару частин, скачати з кожної рулетик і нарізати його на порційні шматочки вареників. За бажанням, надайте їм правильної круглої форми.

3. Доведіть воду в каструлю до кипіння й додайте дрібку солі. Варіть вареники, поки вони не спливуть на поверхню — це займе 3−5 хвилин в залежності від розміру. Готові вареники викладіть у миску та змастіть вершковим маслом.

4. Для соусу з'єднайте пасту баунті з вершками (можна взяти кокосові) та доведіть до кипіння. Додайте в соус вареники та проваріть їх у ньому 2−3 хвилини.

5. Перед подачею притрусіть кокосовою стружкою та, за бажанням, додайте малину та м’яту.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X