Від Наталки Діденко. Рецепт квашених помідорів, які готуються без електроенергії

4 листопада 2022, 21:05
Для маринаду знадобиться лише сіль, цукор та спеції за бажанням (Фото:vd photography / unsplash)

Для маринаду знадобиться лише сіль, цукор та спеції за бажанням (Фото:vd photography / unsplash)

Публікуємо простий рецепт, для якого потрібно мінімум інгредієнтів і тільки холодна вода.

Оскільки відсутність світла — за гарфіком, їжа та заготівлі виходять відповідними. Раніше ми публікували добірку страв у мікрохвильовці, а також лайфхаки шеф-кухаря щодо приготування їжі без електроенергії. Тепер же публікуємо рецепт, котрим із Наталкою Діденко поділилася її сусідка Маруся.

Відео дня

Рецепт квашених помідорів

Інгредієнти:

  • помідори сливки на 3 л банку
  • 2 ст.л. солі
  • 5 ст.л. цукру
  • часник
  • Спеції за смаком

Приготування:

1. У трьохлітрову банку насипте сіль і цукор, налийте трохи холодної води та розчиніть їх.

2. Наріжте часник пластиночками. На кожному помідорі зробіть надріз хрест-навхрест і запхайте пластиночку часнику.

3. Складіть помідори в банку, залийте по вінця чистою холодною водою та закрийте поліетиленовою кришкою. Можна додати хрін чи якісь спеції по смаку.

4. Лишіть банку при кімнатній температурі на 4−5 днів, а потім приберіть у холодильник.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X