Прості інгредієнти. Рецепт хрумкої квашеної капусти від шеф-кухаря

13 вересня, 04:42
Капуста буде готова через 3−4 дні (Фото:jirkaejc / depositphotos.com)

Капуста буде готова через 3−4 дні (Фото:jirkaejc / depositphotos.com)

Едуард Насиров поділився рецептом смачної капусти у своєму фуд-блозі My Happy Food.

«Квашена капуста — важлива страва української культури, яка багата вітамінами та пробіотиками. Чудова як окрема закуска чи як складова частина багатьох страв української кухні, таких як капусняк, фучки, бігос», — розповів Едуард Насиров.

Відео дня

Рецепт квашеної капусти

Інгредієнти:

  • 3 кг капусти
  • 250 г моркви
  • 45−60 г солі
  • 10 горошин духмяного та чорного перцю
  • 3−4 лаврових листки
  • 1 гострий перець

Приготування:

Дрібно нашаткуйте капусту, натріть моркву на крупну тертку. Змішайте їх, додавши сіль.

Додайте перець, гострий перець і лавровий лист, гарно перемішайте, пром’явши всю суміш руками.

Перекладіть капусту в банку, промніть її товкачкою, закрийте і лишіть на 3−4 доби.

Подавайте з нарізаною півкільцями цибулею, олією та кропом.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X