Бюджетно і швидко. Рецепт курячих сердечок по-азіатськи від Владислава Міцкевича

Для подачі притрусіть цибулею та кунжутом (Фото:composter-box / depositphotos.com)
Рецептом у своєму Instagram поділився суперфіналіст шоу МастерШеф: Битва сезонів.
Курячі сердечка — це досить дешевий і недооцінений продукт, котрий можна дуже смачно приготувати. Шеф-кухар Влад Міцкевич радить робити їх в азіатському стилі, додаючи чилі та соєвий соус. Рецепт потребує буквально 15 хвилин.
Рецепт курячих сердечок
Інгредієнти:
- Курячі сердечка — 300 г
- Часник — пару зубчиків
- Цукор — 1,5 ст.л.
- Чилі — 0,5 шт.
- Соєвий соус — 50 г
- Цибуля зелена — 1 шт.
- Кунжут «обсмажений» — 20 г
Приготування:
1. Промийте серця, акуратно зачистіть їх (цей процес можна пропустити) та гарно просушіть.
2. Обсмажте на сухій пательні кунжут до золотистого кольору. Дрібно наріжте чилі та часник.
3. Розігрійте пательню, додайте на неї олію та серця. Обсмажте пару хвилин, помішуючи, додайте чилі та половину часника. Обсмажуйте разом ще пару хвилин.
4. Додайте на пательню до сердець цукор, постійно помішуючи, дочекайтеся, коли він розтане. Влийте соєвий соус і тушкуйте серця, поки соус не загусне. Додайте решту часника та вимикайте вогонь через 1−2 хвилини.
5. Викладіть у тарілку серця, притрусіть їх кунжутом, дрібно-нарізаною зеленою цибулею та кількома шматочками чилі.
Смачного!