«Символ безтурботного дитинства». Рецепт курячих котлет, як у бабусі

21 березня, 03:20
Секрет котлет у тому, щоб пропускати цибулю через м’ясорубку, а не нарізати її окремо (Фото:madamevorger/instagram.com)

Секрет котлет у тому, щоб пропускати цибулю через м’ясорубку, а не нарізати її окремо (Фото:madamevorger/instagram.com)

Фуд-блогерка Анастасія Ворже поділилася рецептом котлет її бабусі.

Якщо думки постійно перебувають у тривожному стані, один із найкращих способів заспокоїтися — звернутися до чогось зрозумілого та обожнюваного з дитинства: переглянути фільм, який любили, коли були дитиною, або приготувати улюблену страву, яку часто готувала бабуся. Теплі емоції, які дарують ці символи безтурботних років, допомагають хоча б ненадовго відволіктися від сумних новин.

Відео дня

Пропонуємо вам приготувати курячі котлети за рецептом бабусі Анастасії Ворже, яка раніше ділилася тонкощами їхнього приготування у своєму Instagram.

Рецепт курячих котлет

Інгредієнти:

  • 800 г курячого філе
  • 2 шматки батона (без шкоринки)
  • трохи молока
  • 1 середня цибулина
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Батон заливаємо молоком, але так, щоб не було дуже рідким. Усі інші інгредієнти ріжемо на шматки та пропускаємо через м'ясорубку, батон останнім. Солимо, перчимо і даємо фаршу трохи настоятися.

Ліпимо котлети середнього розміру і смажимо на помірному вогні на олії. Після того, як обсмажимо першу ходку з двох сторін до рум'яності, відсуваємо їх у кілька «поверхів» на край сковороди та продовжуємо смажити наступні ходки.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X