Соковита і зі скоринкою. Рецепт курячої грудки на сковороді

23 січня, 05:27
Курка виходить соковитою завдяки вершковому маслу (Фото:a_food_dude/instagram.com)

Курка виходить соковитою завдяки вершковому маслу (Фото:a_food_dude/instagram.com)

Окрім того, що цей рецепт швидкий і простий, курка отримає ще й апетитну скоринку, яку не може дати жар духовки.

Зазвичай, у людей виникають труднощі з тим, щоб приготувати курячу грудку соковитою. Вона пересушується й не виправдовує очікувань на смачну вечерю чи обід. Але якщо готувати її правильно, ви полюбите цю частину курки.

Відео дня

Рецепт курки на сковороді

Інгредієнти:

  • 2 грудки без шкіри та кісток
  • 2 ч.л. приправи для стейку
  • ½ ч.л. копченої паприки
  • ½ ч.л. солодкої паприки
  • Сіль за смаком
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ст.л. вершкового масла

Приготування:

Змішайте приправи з сіллю та рясно покрийте ними курку.

Додайте олію у велику сковороду та нагрійте на середньому вогні. Після того, як олія нагріється, розподіліть її по всій сковороді та викладіть на неї курку.

Готуйте грудку 8 хвилин, не перевертаючи. Потім переверніть курку і обсмажте з іншого боку, щоб вона добре підрум'янилася і пропеклася.

Щоб курка вийшла дуже соковитою, додайте на сковороду столову ложку масла, дайте йому розтанути, потім кілька разів переверніть курку, щоб вона вкрилася розтопленим маслом.

Перекладіть курку на чисту дошку і дайте відпочити протягом 5 хвилин перед нарізкою і подачею на стіл.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X