«Як у ресторані». Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

1 серпня, 23:50
Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво (Фото:instagram.com/hectorjimenezbravo/)

Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво (Фото:instagram.com/hectorjimenezbravo/)

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, ведучий проєкту Прокинься з Ектором, прем'єра якого відбудеться вже 30 липня о 10:00 на СТБ, суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курку в кисло-солодкому соусі.

Багато хто просив мене поділитися саме цим рецептом. А хто я такий, щоб вам відмовити? Не гірше, ніж в нашому БАО, тільки тсссс.

зазначив шеф-кухар

Інгредієнти:

  • Куряче стегно — 150 грамів;
  • Сіль, перець;
  • Крохмаль — 10 грамів;
  • Солодкий перець — 60 грамів;
  • Цибуля — 30 грамів;
  • Манго — 30 грамів;
  • Кунжут;
  • Цибуля зелена.

Соус:

  • Томатна паста — 50 мл;

Відео дня

  • Яблучний оцет — 20 мл;
  • Цукор — 30 грамів;
  • Вода — 20−30 мл.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо м’ясо, солимо, перчимо.
  2. Додаємо трохи крохмалю.
  3. Обсмажуємо на пательні з оливковою олією до золотавої скоринки.
  4. Далі - нарізаємо солодкий перець та цибулю, також обсмажуємо.
  5. На пательню викладаємо томатну пасту, додаємо воду, цукор, яблучний оцет.
  6. Добре перемішуємо соус та додаємо шматочки манго. Обсмажуємо.
  7. Висипаємо на пательню обсмажені раніше овочі та курку, перемішуємо, додаємо трішки води.
  8. Викладаємо страву на тарілку, прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею та кунжутом. Смачного!

Раніше ми пропонували вам рецепт поживних голубців без мʼяса.

Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо НВ
X