По-марокканськи. Рецепт курки з апельсинами для літньої вечері від Григорія Германа

12 липня 2021, 04:37

Ведучий програми Ранок з Україною розповів, як приготувати ніжні курячі ніжки з апельсиновими нотами.

Марокканська кухня відрізняється великою кількістю спецій і яскравими смаками. Тому, готуючи по марокканському рецепту курку, кулінар також рекомендує додати багато приправ і апельсин для багатства відтінків смаку курки.

Відео дня

Рецепт курячих ніжок з апельсином

Інгредієнти:

  • Курячі гомілки - 6 шт.
  • Апельсини - 2 шт.
  • Оливки - 0,5 банки
  • Рослинна олія - 100 мл
  • Паприка - 2 ч.л.
  • Кмин - 1 ч.л.
  • Куркума - 0,5 ч.л.
  • Перець гострий - 0,5 ч.л.
  • Кориця - 0,5 ч.л.
  • Імбир - 0,5 ч.л.
  • Сіль
Надане прес-службою каналу Україна
Фото: Надане прес-службою каналу Україна

Приготування:

Один апельсин нарізати кільцями і викласти рівним шаром на деко. Маслини розрізати навпіл.

Усі спеції змішати та посипати сумішшю гомілки, ретельно перемішати. Викласти гомілки на апельсини. Посолити і зверху викласти нарізані маслини.

Вичавити сік половини апельсина і полити ним гомілки, додати олію.

Запікати в духовці, розігрітій до 190 градусів, приблизно 35 хвилин.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X