Новий рівень популярного салату. Рецепт крабових діпів на сирній основі

Перед подачею страва має настоятися принаймні 30 хвилин (Фото:instagram.com/budgetbytes)
Рецепт запропонували кулінари видання про бюджетну їжу Budget Bytes.
Якщо крабовий салат здається вам застарілим пережитком радянської кухні, замініть для себе цю страву крабовим діпом для крекерів чи тостів на основі вершкового сиру замість майонезу. Усі інгредієнти трохи покращені, однак усе ще дуже доступні.
Рецепт крабової намазки
Інгредієнти:
- 110 г вершкового сиру
- ¼ склянки сметани
- 1 ч.л. приправи для морепродуктів/риби
- 1,5 ч.л. лимонного соку
- 2 ч.л. гострого соусу (за бажанням)
- ½ ч.л. часникового порошку
- 2 зелені цибулини
- 220 г крабових паличок
- ¼ склянки сиру чеддер
Приготування:
1. Дрібно наріжте крабові палички, крупно натріть чеддер. Дрібно наріжте зелену цибулю.
2. У середній мисці змішайте вершковий сир і сметану до однорідності. Додайте приправу, гострий соус, лимонний сік, сушений часний і цибулю.
3. Додайте в соус крабові палички та сир чеддер. Ретельно перемішайте.
4. Поставте в холодильник принаймні на 30 хвилин і подавайте з тостами, грінками чи крекером.
Смачного!