Овочево-м'ясні. Рецепт котлет у духовці від Лізи Глінської

12 жовтня, 04:04
Котлети запікаються 20 хвилин (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)

Котлети запікаються 20 хвилин (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)

Кулінарна експертка поділилася корисним рецептом у своєму фуд-блозі.

Якщо ви шукаєте, що приготувати на обід чи вечерю, щоб це було смачно, корисно і бажано швидко — цей рецепт для вас. До м’яса Ліза Глінська додає кабачок та броколі, а тому котлети виходять соковитими, хоча й готуються в духовці. Окрім того, їх зручно брати з собою.

Відео дня

Рецепт котлет у духовці

Інгредієнти:

  • 500 г телятини або курячого філе
  • 1 велика цибуля або 2 маленькі
  • 300 г кабачка
  • 300 г броколі
  • 1 яйце
  • сіль за смаком

Приготування:

1. Натираємо кабачок на тертці, вичавлюємо сік. Нарізаємо цибулю.

2. У цей час відварюємо броколі впродовж 2 хвилин.

3. Перемелюємо овочі та м’ясо на м’ясорубці. Додаємо в фарш яйце, сіль та спеції за смаком. Гарно перемішуємо.

4. Формуємо котлетки, викладаємо на підготоване деко і відправляємо у розігріту до 180 °C духовку на 20 хвилин.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X