Кондитерське мистецтво. Представлені вісім найбільш вишуканих у світі десертів
Як пише Business Insider, дані солодощі відрізняються тонкою роботою кондитерів, тому зможуть здивувати навіть найвибагливіших ласунів. Серед унікальних авторських страв є як трюфелі з начинкою з шампанського Будинок Періньон так і ніжні тістечка.
Тарт St. Honoré
Випічка з ніжного ванільного тіста з домашньою карамеллю та свіжими ягодами.

Цукерки Salvador
Шоколадні цукерки з начинкою з крему ганаш і свіжої малини робить відомий у Франції кондитер Ніколя Клуазо.

Торт Sant Ambroeus
Фірмовий оксамитовий торт з шоколадного мусу та ніжного заварного крему.

Макаруни з чорної смородини
Ці макаруни готують зі свіжої чорної смородини та начиняють праліне.

Трюфелі з шампанського
Вишукані цукерки готують з чорного шоколаду, крему генаш і шампанського Дом Періньон.

Тістечко Кардинал
Десерт готують з малинового бісквіта, малинового мусу і глазурі, а змащують коржі кремом-брюле.

Тістечко Лувр
Ніжний десерт готують з шоколадного і фундукового мусу, який кладуть на фундукові вафлі і поливають шоколадною глазур'ю.

Цукерки Manon Cafe
Вишукані цукерки роблять з кремовою кавовою начинкою з додаванням подрібненого фундука. Покривають різними видами шоколаду.

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life