Вперше в історії. Українські майстри поборються за участь у Кубку світу з кондитерського мистецтва
У вихідні в Парижі пройде Кубок Європи з кондитерського мистецтва — один з етапів престижного Кубка світу. Вперше за можливість поїхати на Кубок світу поборються представники з України.
Вперше в історії престижного чемпіонату, який проходить вже 31 рік, українські кондитери поборються за призові місця в одному етапів Кубка світу — Кубку Європи з кондитерського мистецтва.
Україну на чемпіонаті представляють 27-річний шеф-кондитер кафе Pur Pur (Луцьк) і 35-річний Дмитро Колесников, шеф-кондитер ресторану-кондитерської Bakehouse (Київ). Тренує команду Марина Іванченко, засновник і тренер Кондитерської школи-клубу Sweet World.
Темою цього року були обрані медоносні трави і захист популяції бджіл. За п’ять годин командам мають створити дві фігури з карамелі і шоколаду, десерт і фруктове морозиво.
Змагання пройдуть 12 і 13 січня, суперниками українців стануть команди зі Швеції, Швейцарії та Росії.
Можливість участі в Кубку світу з кондитерського мистецтва (Coupe du Monde de la Pâtisserie), який відбудеться у 2021 році, отримають по три команди від кожного з п’яти континентів.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life