Готовий за 60 секунд. Рецепт шоколадного кексу в мікрохвильовці
Усі інгредієнти можна змішати в чашці і в ній приготувати десерт.
Шоколад, арахісова паста і всього 2 хвилини на приготування - ідеальний набір для десерту, чи не так? Готувати цей кекс можна з дітьми, для несподіваних гостей, після виснажливого тренування для швидкого поповнення вуглеводів або навіть о 2-й ночі, коли дуже захотілося чогось солоденького.
Рецепт шоколадного кексу
Інгредієнти:
- 2 ст.л. борошна
- 1 ст.л. несолодкого какао-порошку
- 2 ч.л. цукру
- 1/4 ч.л. розпушувача
- дрібка солі
- 1 ст.л. олії
- 2 ст.л. молока (можна рослинного)
- 1 ст.л. арахісової пасти
Приготування:
У чашці змішайте сухі інгредієнти (борошно, какао-порошок, цукор, розпушувач та дрібку солі). Переконайтеся, що в суміші немає грудочок.
Вмішайте олію та молоко, поки суміш не стане однорідною. Покладіть столову ложку арахісової пасти в центр і трохи втисніть її в тісто, не перемішуючи. За бажанням зверху викладіть горіхи чи шоколадні краплі.
Поставте в мікрохвильовку на максимальну потужність на одну хвилину і подавайте.
Смачного!