З фетою та м’ятою. Рецепт салату з кавуна від Юлії Панкової

4 серпня 2020, 04:05

Ведуча Нового каналу розповіла, як правильно вибирати кавун та як приготувати з нього несолодку страву.

Кавун чудово втамовує спрагу і зовсім не калорійний. Ягода є не тільки смачною, а й дуже корисною. Кавун багатий поживними речовинами і антиоксидантами, які запобігають серцево-судинним та онкологічним захворюванням, підвищують імунітет, стимулюють роботу мозку, виводять шлаки і токсини, покращують роботу печінки та жовчного міхура.

Відео дня

Новий канал
Фото: Новий канал

Тому рекомендуємо відсвяткувати сьогоднішній день, приготувавши страву з цієї величезної ягоди. Рецептом салату ділиться ведуча програми Ревізор на Новому каналі Юлія Панкова.

"Чим більший кавун - тим він смачніший, - каже ведуча. - Але якщо він більше 20 кілограмів, можна припустити, що в ньому багато нітратів. На жаль, визначити це за зовнішніми ознаками неможливо. Тому вибирайте хороший і великий кавун, але не найбільший з усіх ".


Щоб урізноманітнити поїдання цієї ягоди, можна приготувати з неї солоний салат.

Рецепт салату з кавуном

Інгредієнти:

  • ¼ штуки - кавуна
  • 3 ст.л. - червоного винного оцту
  • 5 ст.л. - оливкового масла
  • 400 г - сиру фета
  • 20 г - свіжої м'яти
  • Кедрові горішки - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Новий канал
Фото: Новий канал

Приготування:

1. Очистіть кавун від шкірки та насіння. Наріжте на невеликі кубики. Потім наріжте більш дрібними шматочками й фету.

2. У миску викладіть кавун і сир, посипте горіхами та подрібненим листям м'яти. Змішайте оцет із оливковим маслом. Полийте салат. Заправте його сіллю та свіжомеленим чорним перцем.

3. Подавайте салат охолодженим.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X