З фетою та м’ятою. Рецепт салату з кавуна від Юлії Панкової
Ведуча Нового каналу розповіла, як правильно вибирати кавун та як приготувати з нього несолодку страву.
Кавун чудово втамовує спрагу і зовсім не калорійний. Ягода є не тільки смачною, а й дуже корисною. Кавун багатий поживними речовинами і антиоксидантами, які запобігають серцево-судинним та онкологічним захворюванням, підвищують імунітет, стимулюють роботу мозку, виводять шлаки і токсини, покращують роботу печінки та жовчного міхура.

Тому рекомендуємо відсвяткувати сьогоднішній день, приготувавши страву з цієї величезної ягоди. Рецептом салату ділиться ведуча програми Ревізор на Новому каналі Юлія Панкова.
"Чим більший кавун - тим він смачніший, - каже ведуча. - Але якщо він більше 20 кілограмів, можна припустити, що в ньому багато нітратів. На жаль, визначити це за зовнішніми ознаками неможливо. Тому вибирайте хороший і великий кавун, але не найбільший з усіх ".
Щоб урізноманітнити поїдання цієї ягоди, можна приготувати з неї солоний салат.
Рецепт салату з кавуном
Інгредієнти:
- ¼ штуки - кавуна
- 3 ст.л. - червоного винного оцту
- 5 ст.л. - оливкового масла
- 400 г - сиру фета
- 20 г - свіжої м'яти
- Кедрові горішки - за смаком
- Чорний мелений перець - за смаком

Приготування:
1. Очистіть кавун від шкірки та насіння. Наріжте на невеликі кубики. Потім наріжте більш дрібними шматочками й фету.
2. У миску викладіть кавун і сир, посипте горіхами та подрібненим листям м'яти. Змішайте оцет із оливковим маслом. Полийте салат. Заправте його сіллю та свіжомеленим чорним перцем.
3. Подавайте салат охолодженим.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.