Кавун на паличці та банан в шоколаді. Вісім освіжаючих літніх ласощів із заморожених фруктів

10 травня 2016, 12:41
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке
У спекотні літні дні людей рятують прохолодні напої і легкі освіжаючі закуски

Щоб побалувати себе холодним і смачним десертом, необов'язково йти до магазину за ванільним морозивом. Експерти Refinery29 пропонують приготувати прості фруктові ласощі в домашніх умовах.

Відео дня

Вісім освіжаючих ласощів із заморожених фруктів виглядають так:

Банан в шоколаді. Для приготування десерту слід очистити банан і нарізати його шматочками завтовшки 3-4 див. Потім потрібно викласти шматочки на пергаментний папір і заморожувати протягом 4-6 годин. Заморожені бананові кульки слід вмочити в розтоплений у мікрохвильовці шоколад і заморозити повторно. Перед вживанням прикрасити кондитерської посипкою.

© Jackie Alpers
© Jackie Alpers Фото:

Заморожений ягідний чізкейк. Змішайте розтоплене вершкове масло з подрібненим печивом. У блендері збийте до однорідної маси вершковий сир, грецький йогурт і ягоди. На дно формочок для кексів викладіть масу з масла і печива, зверху додайте сирно-ягідну суміш. Прикрасьте ягодами і заморожуйте протягом години. Перед подачею поставте чізкейк в мікрохвильову піч на 10-15 секунд. Десерт буде все ще холодним, але не настільки твердим.

© Jackie Alpers
© Jackie Alpers Фото:

Кавун на паличці. Виріжте з кавуна трикутні шматочки і «посадіть» їх на паличку. Для додання пряного смаку посипте кавун сіллю, лимонним соком або меленим перцем чилі.

© Jackie Alpers
© Jackie Alpers Фото:

Вино із замороженим виноградом. Багато людей не люблять додавати до келиха вина кубики льоду. Швидко охолодити біле або рожеве вино у спекотний літній день можна за допомогою винограду. Заморозьте гроно винограду протягом шести годин, а потім додайте до келиха кілька ягід. Виноград не змінить смак вина і не розбавить його, зате освіжить напій і додасть вишуканого вигляду.

© Jackie Alpers
© Jackie Alpers Фото:

Персиково-ягідна сангрія. Заморозьте скибочки персика, полуницю, малину й очищений мандарин. Дістаньте фрукти з морозильника, додайте лимонний сік, трохи білого сухого вина і добре збийте в блендері. Розлийте по келихах і прикрасьте замороженою часточкою персика.

© Jackie Alpers
© Jackie Alpers Фото:

Заморожений йогурт з ягодами та мюслі. Застеліть деко пергаментним папером, вилийте густий йогурт по 2-3 см завтовшки, прикрашаючи зверху фруктами, а по краях – мюслі. Заморожуйте протягом 4-6 годин.

© Jackie Alpers
© Jackie Alpers Фото:

Мангово-лаймове граніте. Помістіть до блендера скибочки манго, сік лайма, дві ложки цукру і склянку води. Добре перемішайте. Вилийте суміш у велику форму, накрийте кришкою і заморожуйте протягом 20 хвилин. Потім дістаньте десерт з морозильника, перемішайте виделкою і поставте заморожуватися ще на 15-20 хвилин. Повторіть ще кілька разів, поки не побачите гранули фруктового льоду.

© Jackie Alpers
© Jackie Alpers Фото:

Кокосово-ананасовий десерт. Змішайте у блендері скибочки ананаса і кокосовий крем, заморожуйте масу протягом чотирьох годин. Перед подачею дайте десерту трохи відтанути: п'ять хвилин при кімнатній температурі або 20 секунд у мікрохвильовій печі. Прикрасьте кокосовою стружкою.

© Jackie Alpers
© Jackie Alpers Фото:

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X