Тандем морозива і кави. Massimo Gelarty разом із Вадимом Грановським відкрив новий формат кав’ярень Café glacé

8 вересня 2021, 17:56

На даний момент працює вже дві кав’ярні, а офіційне відкриття відбулося 2 вересня.

Студія крафтового морозива Massimo Gelarty була створена для переосмислення морозива та класичних страв. А новий формат кав’ярні Café glacé покликаний поєднати два улюблених продукти Массімо та запропонувати новий погляд на кавові напої.

Відео дня

Перший ресторан морозива Massimo Gelarty знаходиться в Lavina Mall. Основний акцент там зроблений на поєднанні морозива та їжі: бургер з морозивом із гірчиці, тартар з імбирним морозивом чи капрезе з морозивом-песто.

Кав’ярні Gelarty café glacé зосередяться на поєднанні кави, за яку відповідає Вадим Грановський із Coffee in Action, з морозивом, котре готує Массімо. Перша кав’ярня відкрилася в торгівельному центрі Gulliver, а наступна — в ТЦ Dream Town.

За каву відповідає Вадим Грановський, а за морозиво - Массімо Джеларті (Фото: Надано Massimo Gelarty)
За каву відповідає Вадим Грановський, а за морозиво - Массімо Джеларті / Фото: Надано Massimo Gelarty

«Для мене ідеальна гармонія смаків — це кава з морозивом. У мене навіть є така щоденна процедура — я з'їдаю морозиво з чашкою кави, — ділиться Массімо. — Але ніхто в світі не зробив якісне поєднання цих двох продуктів. Там, де смачне морозиво — так собі кава, там, де хороша кава — не дуже морозиво. Щось страждає. Тому головна фішка Gelarty café glacé — найвищого рівня морозиво, найвищого рівня кава та їхнє поєднання», — розповів про концепцію її засновник.

У закладі відвідувачі, окрім класичної, альтернативної та кави з гейзерних кавоварок, зможуть спробувати два види фірмових напоїв Gelarty café glacé: 6 різновидів афогато (кулька морозива та еспресо) та 5 різновидів глясе (дві кульки морозива та кава мока). Усі рецепти напоїв авторські, а на відкриттях нових закладів (наступне відбудеться 16 вересня) можна буде спробувати ексклюзивне глясе з апельсиновим і гранатовим сорбетом.

Окрім того, усі відвідувачі зможуть спробувати всю продукцію Massimo Gelarty: від розмаїття ескімо, морозива в кульках та варіантів take-away до складних десертів з морозива та морозивних суші.

Плита для гейзерних кавоварок (Фото: Надано Massimo Gelarty)
Плита для гейзерних кавоварок / Фото: Надано Massimo Gelarty

Кав’ярня оформлена в мінімалістичному стилі в сірих тонах, а на барній стійці розташовується велика гейзерна станція українського виробництва, де готується мока.

Слухайте подкаст на цю тему

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X