Їстівний декор. Трояндочки з картоплі з беконом

12 грудня 2021, 05:31

Така закуска стане справжньою окрасою для святкового столу.

Гарне сервірування та подача – не менш важливий компонент святкового столу, ніж класичні страви та закуски. Цей рецепт картоплі може замінити чи принаймні прикрасити звичне пюре.

Відео дня

Рецепт запеченої картоплі з беконом

Інгредієнти:

  • 400 г картоплі
  • 250 г бекону
  • Сіль, перець та часник - за смаком
  • Спеції за смаком
  • Оливкова олія

Приготування:

Очистіть картоплю та наріжте тонкими слайсами. Додайте сіль, спеції та трохи оливкової олії, добре перемішайте.

На смужку бекону по всій довжині викладіть картоплю і скрутіть у трояндочку. На другий шматочок бекону також покладіть картоплю і першу трояндочку, щоб скрутити більш пишну "квітку".

Так згорніть усі трояндочки та розкладіть готову картоплю або у форми для кексів, або щільно у форму для випікання, щоб «квіточки» стояли.

Випікайте страву протягом 40 хвилин при температурі 180°C.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X