Їстівний декор. Трояндочки з картоплі з беконом
Така закуска стане справжньою окрасою для святкового столу.
Гарне сервірування та подача – не менш важливий компонент святкового столу, ніж класичні страви та закуски. Цей рецепт картоплі може замінити чи принаймні прикрасити звичне пюре.
Рецепт запеченої картоплі з беконом
Інгредієнти:
- 400 г картоплі
- 250 г бекону
- Сіль, перець та часник - за смаком
- Спеції за смаком
- Оливкова олія
Приготування:
Очистіть картоплю та наріжте тонкими слайсами. Додайте сіль, спеції та трохи оливкової олії, добре перемішайте.
На смужку бекону по всій довжині викладіть картоплю і скрутіть у трояндочку. На другий шматочок бекону також покладіть картоплю і першу трояндочку, щоб скрутити більш пишну "квітку".
Так згорніть усі трояндочки та розкладіть готову картоплю або у форми для кексів, або щільно у форму для випікання, щоб «квіточки» стояли.
Випікайте страву протягом 40 хвилин при температурі 180°C.
Смачного!