«Їсти повільно, обдумуючи відчуття». Рецепт соковитої пряної качки від Євгена Клопотенка

21 травня 2021, 04:03
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кулінарний експерт розкрив секрети приготування пряної, рівномірно приготованої качки.

«Воно виходить таким пряним, таким смачним, таким якимось надземним, що хочеться плакати. Їсти треба повільно, глибоко обдумуючи свої відчуття», — написав Євген Клопотенко в своєму інстаграмі.

Відео дня

Рецепт качки

Інгредієнти:

  • Качина грудка
  • Аніс
  • Апельсин
  • Бальзамічний оцет

Приготування:

Вимийте грудку та зробіть надрізи на шкірці (як на відео).

Поставте на вогонь сковорідку, почекайте, поки вона нагріється, і викладіть качку шкіркою вниз.

Смажте на середньому вогні, поки шкірка не стане хрумкою, а жир не витече на сковорідку. Додайте аніс та поставте м’ясо в духовку.

Готуйте в духовці близько 10 хвилин.

Для гарніру залийте апельсин бальзамічним оцтом та гарно перемішайте.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X