Незвичайно. Кабачкові палички у сирному паніруванні

18 липня, 03:05
Кабачкові палички у сирному паніруванні (Фото:JuliaMikhaylova / depositphotos)

Кабачкові палички у сирному паніруванні (Фото:JuliaMikhaylova / depositphotos)

Соковиті та ніжні палички з кабачків, запечені із сиром та спеціями, ідеально підійдуть як до святкового столу, так і до повсякденного.

Така закуска стане більш смачною та насиченою, якщо подавати її зі сметанним соусом. Ця страва сподобається навіть тим, хто не любить кабачки, а хрумка сирна скоринка і м'який кабачок всередині здивує і надовго заповниться всім. Кулінар Ольга Головіна у своєму Instagram поділилася рецептом закуски з кабачка зі спеціями у сирній паніровці.

Відео дня

Складові:

  • кабачки - 2 шт;
  • сир твердий - 200 г;
  • панірувальні сухарі - 6-7 ст. л;
  • яйця - 3 шт;
  • борошно - 7-8 ст.л;
  • сушений часник;
  • копчена паприка;
  • сіль, перець - за смаком.

Соус:

Сметана+кріп+часник+зелена цибуля

Спосіб приготування:

  1. Кабачки помийте та поріжте брусочками.
  2. Посоліть і залиште на 10 хвилин.
  3. Натріть сир і змішайте з панірувальними сухарями, копченою паприкою, сушеним часником і невеликою кількістю перцю.
  4. Яйця збийте, окремо в тарілку насипте борошно.
  5. Паніруйте кабачки спочатку у борошні, потім у яйцях, потім у сирній паніровці.
  6. Викладіть їх на лист, застелений пергаментом і випікайте 20 хвилин при 190 С.

Соус: змішайте сметану із зеленою цибулею або кропом та часником.

Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо НВ
X