Рецепт італійок. Зелена кабачкова заправка з хвостиків
Готуючи кабачкову ікру, цілком можливо зберегти яскравий салатовий колір. Рецептом такої страви в ефірі програми Картата потата поділилася Даша Малахова.
У світі тенденція на використання всіх продуктів на максимум процвітає, адже ті ж очистки чи хвостики овочів можуть стати окремою смачною стравою. Про те, як можна готувати очистки Даші Малаховій розповів шеф-кухар Юрій Ковриженко. Сама ж ведуча поділилася зі слухачами рецептом незвичайної кабачкової заправки, аналога песто, який взяла в бабусі в італійському селі. Секрет зеленої ікри в тому, що вона готується з хвостиків кабачка, а використовувати її найкраще, як заправку в салат або пасту.
Рецепт кабачкової ікри-заправки
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.