У мікрохвильовці. Швидкий рецепт ікри з баклажанів

10 липня 2021, 05:46

Щоб приготувати баклажанну ікру за цим рецептом, вам не знадобиться навіть блендер, а страва буде готова за 10 хвилин.

Зазвичай ікра готується довше, текстура забезпечується блендером, у ній багато жиру і крохмалю. Але цей рецепт відрізняється і швидкістю приготування, і простотою, і корисністю.

Відео дня

Рецепт ікри з синеньких

Інгредієнти:

  • 1 баклажан
  • 2 помідори
  • 2-3 зубчики часнику

Приготування:

Очистіть баклажан від шкірки, наріжте його великими кільцями 1,5-2 см. Покладіть баклажан у миску, яку можна гріти в мікрохвильовці.

Візьміть помідори, розріжте навпіл і виріжте білу серединку. Додайте в миску до баклажанів.

Туди ж видавіть або дрібно наріжте часник. Заправте бажаними приправами та сіллю.

Відправте миску під кришкою в мікрохвильовку на 5 хвилин. Потім дістаньте з мікрохвильовки та наріжете овочі ножем або навіть виделкою (м'яка текстура дозволить) на більш дрібні бажані шматочки. Можете розім'яти все до більш кремової консистенції. По можливості дістаньте шкірки помідорів.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X