Идеальный завтрак. Как приготовить омлет-рулет по рецепту Лизы Глинской

12 листопада 2020, 04:10

Кондитер і кулінарний експерт розповіла, як швидко приготувати омлет-рулет з овочами за принципом японського.

Вранці часу на приготування складних сніданків часто немає, тому швидкі, але корисні рецепти сніданків — на вагу золота. Один з таких рецептів — омлет-рулет з овочами від Лізи Глінської.

Відео дня

Рецепт омлету

Інгредієнти:

  • 6 яєць
  • 15 мл соєвого соусу (1 ст. л.) або сіль (за смаком)
  • 30−40 г червоного перцю
  • 30−40 г жовтого або зеленого перцю
  • 30−40 г кабачка
  • кріп (або інша зелень за смаком)
  • 10 г рослинного масла (2 ч. л.)
  • гострий червоний перець чилі (за бажанням)
Прес-служба Лізи Глінської
Фото: Прес-служба Лізи Глінської

Приготування:

Дрібно наріжте перець, кабачок і кріп.

Змішайте яйця з соєвим соусом.

Розігрійте пательню, вилийте порцію яєчної маси, щоб вийшов тонкий млинець. Викладіть овочі на половину омлету та загорніть половину з овочами в рулет, а половину залиште незагорненою.

Посуньте омлет-рулет на край сковорідки та вилийте ще одну порцію яєчної маси, щоб знову вийшов тонкий млинець.

Викладіть овочі на половину омлету та знову загорніть її, продовжуючи згортати рулет.

Посуньте рулет на край, продовжуйте випікати омлет і згортати рулет, поки не закінчиться яєчна маса й овочі. Готовий омлет-рулет наріжте шматочками товщиною 1,5 см.

Як приготувати омлет - відео-рецепт

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X