Лаваш чи хачапурі. 2 прості рецепти коржиків у сковороді

4 березня, 13:41
Хачапурі або коржик можна випекти на сковороді (Фото:tasha.lyubina / Depositphotos)

Хачапурі або коржик можна випекти на сковороді (Фото:tasha.lyubina / Depositphotos)

Цей швидкий простий рецепт допоможе замінити хліб або утилізувати залишки сиру на смачний коржик.

Ділимося перевіреним рецептом коржика, який можна готувати з начинкою або без.

Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна
  • Сіль
  • 0,5 — 1 склянки кефіру
  • Сода
  • Рослинна олія ля змащування рук)

Відео дня

  • Сир, сушена зелень — за бажанням

Приготування:

Висипати борошно гіркою, додати сіль.

У півсклянки кефіру додати соду, перемішати.

Влити в поглиблення зверху гірки борошна і почати вимішувати тісто, змастивши руки олією. Якщо тісто туге, втрутити ще кефіру. Вимішати м’яке гладке тісто та розділити його на частини ( Розмір і кількість їх залежить від того, чи будете ви наповнювати корж начинкою).

Розігріти суху сковороду на великому вогні.
Зменшити вогонь до середнього, викладати коржики та пекти до готовності. Коржики з начинкою готувати під кришкою і перевернути, щоб пропекти з обох боків.

Показати ще новини
Радіо НВ
X