З булгуром і куркою. Рецепт незвичайних голубців від Ектора Хіменеса-Браво та Володимира Ярославського

12 серпня, 20:15
Замість фаршу варто використовувати курку та печінку (Фото:instagram.com/thewhitethali)

Замість фаршу варто використовувати курку та печінку (Фото:instagram.com/thewhitethali)

Гостем другого випуску кулінарного шоу Прокинься з Ектором став колега ведучого Володимир Ярославський. Два шеф-кухарі готували смачні та незвичайні голубці.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну шеф-кухар і суддя проєктів МастерШеф Володимир Ярославський разом з командою своїх ресторанів готує обіди для ЗСУ, територіальної оборони та тих, хто цього потребує, влаштовує благодійні вечері та благодійні ініціативи на підтримку України.

Відео дня

Надано каналом СТБ
Фото: Надано каналом СТБ

На кухні програми кулінари приготували ситну та смачну страву — голубці. Однак класичний рис шефи замінили булгуром, а фарш — курятиною, що подарувала страві більш вишуканий смак.

Рецепт голубців

Інгредієнти:

  • Куряче стегно — 150 г
  • Куряча печінка — 60 г
  • Морква — 70 г
  • Цибуля — 70 г
  • Часник — 20 г
  • Булгур — 150 г
  • Молода капуста — 1 шт.
  • Майонез — 20 г
  • Вершкове масло — 30 г
  • Сметана — 100 г
  • Олія

Спосіб приготування:

1. Відварюємо булгур. На м’ясорубці прокручуємо куряче стегно і печінку.

2. Натираємо моркву тонким жульєном, а цибулю ріжемо кубиком. Змішуємо овочі з м’ясом в однорідну масу та загортаємо в капустяне листя.

3. З курячих кісток та шкіри, а також з обрізків цибулі робимо жу — виварюємо до утворення соусу. Додаємо в соус трішки майонезу, вершкового масла та сметани і тушкуємо в ньому голубці 15−20 хв.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X