З кавуном і динею. Швидкий рецепт гаспачо від Ольги Мартиновської
Суддя МастерШеф розповіла, як приготувати літній іспанський суп.
На зйомках 11 аматорського сезону МастерШеф Ольга Мартиновська поділилася максимально простим рецептом холодного іспанського томатного супу. Кулінар готує його в досить пікантній інтерпретації: з кавуном і динею.
Рецепт гаспачо
Інгредієнти:
- 200 г кавуна
- 100 г каталонської дині
- 50 г жовтого перцю
- 100 г огірка (без шкірки і без насіння)
- 200 г жовтих томатів
- гострий перець (на свій смак)
- 50 мл оливкової олії
- 6-7 кубиків льоду
- сіль
- чорний перець
- сік половини лимона
- свіжий базилік
Спосіб приготування:
Відправляємо все в блендер, збиваємо до однорідності й готово. При подачі можете додати ще льоду за бажанням. Прикрасити суп можна листочками базиліку й овочевим або фруктовим конкасе (дрібна нарізка кубиком).
Смачного!