З кавуном і динею. Швидкий рецепт гаспачо від Ольги Мартиновської

22 липня 2021, 03:27

Суддя МастерШеф розповіла, як приготувати літній іспанський суп.

На зйомках 11 аматорського сезону МастерШеф Ольга Мартиновська поділилася максимально простим рецептом холодного іспанського томатного супу. Кулінар готує його в досить пікантній інтерпретації: з кавуном і динею.

Відео дня

Рецепт гаспачо

Інгредієнти:

  • 200 г кавуна
  • 100 г каталонської дині
  • 50 г жовтого перцю
  • 100 г огірка (без шкірки і без насіння)
  • 200 г жовтих томатів
  • гострий перець (на свій смак)
  • 50 мл оливкової олії
  • 6-7 кубиків льоду
  • сіль
  • чорний перець
  • сік половини лимона
  • свіжий базилік

Спосіб приготування:

Відправляємо все в блендер, збиваємо до однорідності й готово. При подачі можете додати ще льоду за бажанням. Прикрасити суп можна листочками базиліку й овочевим або фруктовим конкасе (дрібна нарізка кубиком).

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X