Доступна і смачна. Рецепт гарбузової каші від Лізи Глінської

24 жовтня, 05:05
У страві можна використовувати цукор чи мед (Фото:ira mint / unsplash)

У страві можна використовувати цукор чи мед (Фото:ira mint / unsplash)

Публікуємо рецепт традиційної страви від кондитерки і кулінарної експертки.

«Таку смачну та корисну їжу готували наші бабусі, а головним інгредієнтом була і залишається — любов. У ці тяжкі часи саме приготування їжі рятує мене і дає можливість народжувати в серці любов, яку я додаю до своїх страв. А ще зараз я намагаюсь готувати з тих продуктів, які доступні кожному», — розповідає Ліза Глінська.

Відео дня

Рецепт гарбузової каші

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза
  • 200 г пшона
  • 1 л молока
  • 50−60 г цукру або меду
  • кориця за бажанням
  • 50 г масла будь-якої жирності
  • дрібка солі

Приготування:

1. Промийте, очистіть і наріжте гарбуз дрібним кубиком. Промийте пшоно.

2. Додайте всі інгредієнти в каструлю та варіть на середньому вогні 30 хвилин.

3. Відправте кашу в розігріту до 180С духовку ще на 20 хвилин.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X