На власній кухні. Рецепт крем-сиру Філадельфія від Тоні Ноябрьової

30 квітня 2020, 02:22

Крем-сир Філадельфія український режисер і foodie Тоня Ноябрьова приготувала за рецептом фіналіста Майстер-шеф Аліка Мкртчяна, про що розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Вершковий сир Філадельфія відомий своїм м’яким смаком і ніжною консистенцією. Свою назву сир отримав завдяки місту Філадельфія, який був відомий їжею високої якості.

Відео дня

Для сиру не потрібно тривалого дозрівання, цим він і відрізняється від інших м’яких сирів, наприклад, брі або нешатель. Філадельфію можна використовувати для приготування закусок, ролів, салатів, крем-супів, чізкейків і багатьох інших страв.

Ніжна Філадельфія готується дуже просто і швидко з чотирьох основних інгредієнтів. НВ Style пропонує приготувати Філадельфію покроково разом із Тонею Ноябрьовою.

Facebook - Ноябрьова Тоня
Фото: Facebook - Ноябрьова Тоня

Як приготувати сир Філадельфія?

Для приготування домашнього сиру Філадельфія потрібно брати найжирніші молочні продукти.

Складові:

  • 700 г сметани
  • 700 г кефіру
  • 100 мл вершків
  • сік ½ лимона
  • сіль

Змішуємо в глибокій ємності сметану, кефір і вершки. Додаємо лимонний сік і сіль — перемішуємо всі інгредієнти. Відкидаємо все на сито, застелене марлею в кілька шарів або вафельним рушником, акуратно прикриваємо і ставимо вантаж. Залишаємо стікати на 8 годин. Спочатку можна накрити тарілкою, а через годину поставити вантаж. Домашня Філадельфія готова!

Показати ще новини
Радіо НВ
X